Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، "بهروز الیاسی" روز یکشنبه با اعلام این مطلب در جمع خبرنگاران، افزود: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی یکی از شرکت‌های وابسته به وزارت جهاد کشاورزی است که با هدف تأمین و تدارک انواع کودهای شیمیایی ایجاد شده است.

وی اظهار داشت: در استان همدان ۷۷ کارگزار فعال، کار توزیع کود در میان کشاورزان را برعهده دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در سال ۹۹ که با وجود تمام مشکلات همچون تحریم‌ها و نوسانات شدید ارز، شرکت موفق شد که کارنامه بسیار درخشانی را از خود به جا بگذارد، این شرکت توانست  ۹۹هزار و ۲۶ تن کود شیمیایی را در استان جذب کند که از این میزان ۷۲هزار تن کود ازت مورد نیاز کشاورزان بوده است.

مدیرعامل شرکت حمایتی کشاورزی استان همدان افزود: کودهای فسفات و پتاسیم، عمدتاً کودهای وارداتی هستند، از این رو نوسانات ارزی روی قیمت این کودها تاثیر گذاشت، لذا می‌بایست چاره‌ای اندیشیده می‌شد تا کشاورزان دچار کاهش تولید محصولات نشوند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۳۲ میلیارد تومان اعتبار برای خرید کود توسط کشاورزان از طریق تسهیلات کشاورزکارت بانک کشاورزی ارائه شد و همچنین به عنوان راهکاری دیگری  طرح خود کفایی پایدار کودهای فسفات و پتاسم نیز مطرح شد.

الیاسی بیان کرد: وظیفه اجرای این طرح از طرف وزیر جهادکشاورزی، به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی واگذار شد و طی تفاهم نامه‌ای که بین شرکت های خدمات حمایتی کشاورزی و شرکت صنایع مس کشور بسته شد، وظیفه تهیه و تدارک مواد اولیه شامل خاک های فسفاته و فروش تضمینی کودها به عهده شرکت خدمات حمایتی کشاورزی واگذار شد. 

الیاسی اعلام کرد: این کودها در دست تولید و با قیمت بسیار مناسب هستند و اکنون در انبار استان حدود هزار تن از این کودها موجود است که در فصل کشت به دست کشاورزان تحویل خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۱۴۰۰ خدمات حمایتی کشاورزی ۷۱هزارو ۵۸۴ تن کود ازته، ۲۰هزارو ۱۴۳ تن کود فسفاته و ۵ هزار و۸۱۶ تن کود پتاسیم را برای کشاورزان استان همدان تهیه می کند.

به گفته وی، تا کنون این شرکت موفق شده حدود ۴۰ درصد از برنامه را تحقق ببخشد و در انبارهای شرکت ۱۶هزار تن انواع کودهای ازته، فسفاته و پتاسم موجود است که نسبت به سال گذشته  چهار هزار تن ذخیره سازی بیشتری را داریم.

 الیاسی گفت: از ابتدای شهریورماه توزیع کودهای شیمیایی تنها از طریق سامانه پهنه‌بندی انجام می شود و کشاورزان باید در این سامانه ثبت نام کنند که تحویل کودهایشان با مشکل مواجه نشوند. 

برچسب‌ها همدان کشاورزی اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: همدان کشاورزی اراضی کشاورزی همدان کشاورزی اراضی کشاورزی خدمات حمایتی کشاورزی تن کود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۲۶۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، کشت به روش نوین سیب زمینی با استفاده از نوار تیپ در زمین‌های زراعی دشت اردبیل که از چند سال قبل آغاز شده، در سال جاری به تنها روش کاشت این محصول تبدیل شده است.
کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در چند هفته اخیر با برگزاری کلاس‌های آموزشی الگویی و ترویجی در سر مزرعه، در خصوص روش جای گذاری نوار تیپ در زراعت سیب زمینی در حال کمک و مساعدت به کشاورزان سیب زمینی کار این خطه هستند.
۱۰۰ درصد مزارع سیب زمینی استان اردبیل به صورت مکانیزه کشت می‌شود و شیوه آبیاری مزارع استان نیز در چند سال اخیر مدرن شده و اغلب به صورت آبیاری با نوار تیپ انجام می‌شود.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: به علت استفاده از آبیاری به روش نوار تیپ و روش کاشت متفاوت با عرف منطقه به شیوه سه ردیف با دو نوار تیپ و نیز جلوگیری از اتلاف زمین، میزان برداشت محصول سیب زمینی در دشت اردبیل به شکل قایل ملاحظه‌ای افزایش یافته است.
غفور آقایی با اشاره به برنامه‌ریزی برای کشت سیب زمینی در ۱۹ هزار و ۵۰۰ هزار هکتار از اراضی استان در سال زراعی جاری اظهار کرد: برای کاشت این میزان سیب زمینی در استان حدود ۷۰ هزار تن بذر از نوع مینی تیوبر، مینی تیوبر اس، سوپر الیت، الیت، گواهی شده آ و گواهی شده ب مصرف می‌شود.
وی گفت: ۹۵ درصد محصول سیب زمینی کشت شده در استان اردبیل را از رقم آگریا و مابقی را از ارقام متفرقه جِلی، فونتانه، بامبا، اسپیریت، نیلوا، کایزر، امرفونا و ساتینا اعلام کرد و گفت: کشاورزان در تهیه بذر مرغوب به قیمت مناسب دچار مشکل هستند.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با توصیه کشاورزان سیب زمینی کار استان اردبیل برای مشاوره و رعایت توصیه فنی کارشناسان سازمان جهاد کشاورزی در خصوص کاشت محصول خود افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال نیز همچون سال‌های گذشته کشاورزان سیب زمینی کار برای جلوگیری از اتلاف زمین و آبیاری آسان و با کمترین میزان مصرف آب، از روش آبیاری با نوار تیپ استفاده کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • ارائه تکنولوژی‌های بومی در بخش کشاورزی/ رفع مشکل صادرات با آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • افزایش ۱۷ درصدی توزیع کود کشاورزی در آذربایجان غربی
  • برخی از شالیکاران محمودآبادی در انتظار دریافت سهمیه کود
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • بهره مندی 3 هزار و 741 مشترک نهادهای حمایتی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • بهره‌مندی ۳۷۴۱ مددجوی خراسان جنوبی از خدمات رایگان شرکت گاز