Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-04@11:33:00 GMT

اطلاعات ۲۰۸ هزار بهره بردار در سامانه جامع پهنه بندی ثبت شد

تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۷۳۹۵۲۱

اطلاعات ۲۰۸ هزار بهره بردار در سامانه جامع پهنه بندی ثبت شد

به گزارش خبرنگار مهر، بیتا احمدیان عصر یکشنبه در شورای هماهنگی ترویج کشاورزی استان با اشاره به اقدامات انجام گرفته در راستای استقرار شبکه مدیریت دانش در عرصه پهنه‌های تولیدی استان افزود: تا کنون اطلاعات ۲۰۸ هزار نفر بهره بردار در سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده‌های کشاورزی ثبت شده است و مروجین پهنه نیز در حدود ۴۲ هزار و ۱۶۰ نفر ساعت نیز آموزش‌های لازم را فرا گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به شیوع بیماری کرونا، ۸۴ مورد اطلاعیه مؤسسه تحقیقات و آموزش و ترویج کشاورزی در این زمینه به کارشناسان پهنه مستقر در مراکز جهاد کشاورزی دهستان‌ها اطلاع رسانی شده است تا کشاورزان این توصیه‌ها را در مزارع و باغات و واحدهای تولیدی خود به کارگیرند و بهره مند شوند.

مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی آذربایجان غربی گفت: استقرار کشاورزی پایدار در حوضه دریاچه ارومیه با راهبرد مدیریت مشارکتی از اولویت‌های جهاد کشاورزی برای نجات این حوضه آبی است که در سال گذشته در قالب ۸۸ سایت، ۲۹ هزار و ۸۲۹ نفر روز از بهره برداران به صورت انفرادی و ۹ هزار و ۵۵۲ نفر روز نیز به صورت گروهی آموزش‌های ترویجی لازم را فرا گرفتند.

احمدیان با بیان اینکه در این راستا ۲۰ مورد برنامه روز مزرعه، ۶ مورد جشنواره و ۳ مورد نمایشگاه ترویجی و ۸ مورد گردهمایی مددکاران ترویجی برگزار شده است افزود: در بخش ترویج ما به دنبال اجرای رهیافت مدیریت مشارکتی و تعامل بیشتر بین بخش تحقیقات، آموزش، ترویج، اجرا و بهره مندی بیشتر بهره برداران از دستاوردهای تحقیقاتی با کمک محققان معین مروجین پهنه‌های تولیدی، شرکت‌های خدمات فنی و مشاوره‌ای و تشکل‌های کشاورزی هستیم.

وی با اشاره به اینکه هدف ترویج به عنوان متولی امر توانمندسازی و آموزش بهره برداران، دستیابی به کشاورزی دانش بنیان و گسترش فناوری در واحدهای بهره برداری و تولیدی است عنوان کرد: در سال جهش تولید از مهمترین اقدامات برای افزایش جهش در تولیدات کشاورزی و ارتقای عملکرد در واحد سطح با توجه به محدودیت‌های موجود در منابع آبی و خاکی، سرعت بخشی به فرآیند انتقال اطلاعات کشاورزی و آخرین دستاوردهای علمی و عملی به بهره برداران است که در نهایت منجر به افزایش ضریب نفوذ دانش و توانمندسازی بهره برداران در بخش کشاورزی می‌شود.

وی با اشاره به لزوم حمایت از تولیدکنندگان محصولات گواهی شده به ویژه در مرحله عرضه به بازار، مهمترین اهداف و برنامه‌های اداره ترویج را ترویج فرهنگ تولید و مصرف محصولات استاندارد از طریق آموزش بهره برداران، تولید برنامه‌های رادیویی و تلویزیونی، رایزنی با دستگاه‌های ذیربط در خصوص حمایت از عرضه این محصولات و تشویق تولیدکنندگان و همچنین ایجاد سایت‌های الگویی-ترویجی برشمرد.

مدیر هماهنگی ترویج جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: ۳۶ دوره در قالب پروژه تربیت مربی و مشاور کار آفرینی زنان روستایی و ترویج مهارت‌های شغلی کسب و کار با شرکت ۱۵۳۰ نفر روز برگزار شد که برای اکثریت شرکت کنندگان در دوره‌ها این دوره‌ها مفید بوده و منجر به اشتغال شد.

وی با اشاره به افزایش اطلاع رسانی به کشاورزان از طریق برنامه‌های رادیویی صدای مرکز استان از ابتدای شیوع ویروس کوید ۱۹، خاطر نشان کرد: سامانه پیامکی اطلاعیه‌های ترویجی نیز طی هفته گذشته برای ارسال به بهره برداران استان راه اندازی شده است.

کد خبر 4910439

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی بهره برداری ویروس کرونا ویروس کرونا بوشهر ماه مبارك رمضان شیراز ایلام شیوع کرونا قزوین کمک به نیازمندان شهرکرد بیرجند ستاد مقابله با کرونا گردشگری بارش باران استانداری قزوین بهره برداران جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۷۳۹۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه شورای‌عالی حفاظت محیط زیست که عصر امروز (پنجشنبه) به ریاست حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی تشکیل شد، ۶ دستور کار این جلسه، شامل رفع تعارضات محیط زیستی دستگاه‌های مختلف در استان‌های فارس، زنجان، خراسان شمالی، مازندران و اصفهان، ارتقای ۵ عرصه حفاظت شده، اصلاح، بازنگری و انتزاع در حدود و شمولیت ۵ منطقه حفاظت شده، تعدیل بهای مطالبه ضرر و زیان تلف شدن جانوران وحشی و تعیین تعرفه‌های آزمایشگاه‌های معتمد به تصویب رسید.

در این جلسه رئیس جمهور در سخنانی، مردمی کردن حفاظت از محیط زیست از طریق ایجاد حس مسؤولیت و دغدغه‌مندی در عموم مردم نسبت به حفاظت از محیط زندگی خود را از مهمترین مأموریت‌های سازمان و شورای‌عالی حفاظت محیط زیست دانست و تصریح کرد: تحقق این هدف نیازمند تهیه و تدوین طرحی جامع شامل تعریف دقیق ملاحظات زیست محیطی همراه با زمانبندی مشخص است.

رئیسی تلاش برای تحقق عدالت محیط زیستی و بهره‌گیری از روش‌ها و دستاوردهای دانش‌بنیان در راستای ارتقای سیاست‌ها و راهکارهای حفاظتی از محیط زیست را از دیگر مسئولیت‌ها و مأموریت‌های مهم سازمان و شورای حفاظت محیط زیست برشمرد و سازمان محیط زیست را موظف کرد علاوه بر به کارگیری فناوری‌های روز، با تعریف دقیق شاخص‌های زیست محیطی برای بهره‌برداران صنعتی، کشاورزی و عمرانی از عرصه‌های طبیعی و همچنین کمک گرفتن از ظرفیت دستگاه‌های مختلف مثل ظرفیت نیروهای نظامی و انتظامی که اشراف کاملی بر همه مناطق کشور دارند، ظرفیت و اثرگذاری اقدامات حفاظتی از محیط زیست کشور را ارتقا دهد.

رئیسی از همه کارشناسان ادارات محیط زیست خواست که در تعیین سیاست‌ها، بررسی درخواست‌های بهره‌برداران صنعتی، معدنی و کشاورزی و اقدامات حفاظتی از محیط زیست بر مبنای شاخص‌ها و مبانی قابل دفاع و اقناع‌کننده و نه صرفاً سوابق آن مناطق اعمال نظر کنند و اجازه ندهند بهره‌برداری و استفاده از ثروت‌های ملی و عمومی با دلایل غیرقابل دفاع متوقف شده یا با مشکل مواجه شود.

رئیس جمهور با اشاره به برخورداری کشور از بدنه کارشناسی ارزشمند، بر بهره‌گیری شایسته از نظرات کارشناسی و تخصصی در زمینه پاسخگویی به درخواست‌های بهره‌برداری از عرصه‌های طبیعی تاکید کرد و اظهار داشت: پس از اعمال دقیق قوانین و مقررات در ارائه مجوزها با رویکرد حل مسئله، قدم بعدی نظارت و پایش دقیق اجرای سیاست‌ها و چارچوب‌های حفاظتی از سوی بهره‌برداران و اعمال قاطع و جدی قانون علیه خاطیان و متخلفان است.

کد خبر 6095335 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • قبول شدگان ماده ۲۸ پس از قبولی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش باید چه کنند؟
  • افتتاح ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در زرند
  • نصب ۱۰ ایستگاه هوشمند آب و هواشناسی در شهرستان زرند
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی
  • بیش از چهار هزار پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • چهار هزار و ۷۰۰ پروژه تحقیقاتی در سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی انجام شد
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی