Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- مديرکل غله و خدمات بازرگاني خراسان شمالي گفت: گندمکاران در سامانه پهنه بندي سازمان جهاد کشاورزي استان به منظور جلوگيري از واسطه در زمينه خريد تضميني گندم ثبت نام کنند.

وحيدرضا فريدوني روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: وضعيت تحويل گندم با ثبت نام دقيق کشاورزان و همچنين ثبت مقادير توليد و تحويل گندم به مراکز خريد رصد مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: امسال گندم تنها از طريق سامانه هاي خريد و از کشاورزان که نسبت به ثبت نام در سامانه پهنه بندي سازمان جهاد کشاورزي استان اقدام کرده اند تحويل گرفته مي شود.
مديرکل غله و خدمات بازرگاني خراسان شمالي گفت: کشاورزان از هم اکنون با مراجعه به مراکز سازمان جهاد کشاورزي شهرستان ها نسبت به ثبت مشخصات خود، سطح زير کشت و ميزان محصول توليدي در سامانه پهنه بندي اقدامات لازم را انجام دهند تا در زمان تحويل محصول خود به مراکز خريد تضميني دچار مشکل نشوند.
فريدوني افزود: نرخ خريد تضميني گندم کشاورزان براي سال زراعي جاري به ميزان يکهزار و 700 ريال در هر کيلوگرم است که در مقايسه با پارسال 30 درصد افزايش دارد.
وي گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگاني خراسان شمالي همانند سال هاي گذشته متولي خريد تضميني گندم و دانه هاي روغني است و به منظور رفاه حال کشاورزان مراکز خريد با تجهيزات و امکانات لازم آماده ارائه خدمات لازم در سطح استان است.
به گفته رئيس سازمان جهاد کشاورزي خرسان شمالي در سال زراعي امسال انتظار توليد 330 هزار تن گندم است.
در پاييز پارسال، 47 هزار هکتار گندم آبي و 99 هزار هکتار گندم ديم کشت شده است.
پيش بيني مي شود 250 تا 290 هزار تن گندم مازاد بر نياز از کشاورزان اين استان خريداري شود اين در حالي است که پارسال 91 هزار تن از گندم کاران استان خريداري شده بود.
سه هزار هکتار کلزا آبي و ديم نيز در استان کشت شده است که انتظار مي رود حدود 6 هزار تن دانه روغني کلزا برداشت شود، پارسال دو هزار تن کلزا از سطح حدود چهار هزار هکتار از کشتزار هاي استان برداشت شده بود.
مديرکل غله و خدمات بازرگاني خراسان شمالي گفت: 300 هزار تن ظرفيت ذخيره گندم در اين استان وجود دارد.
از مجموع ظرفيت ذخيره سازي گندم در استان 75 هزار تن سيلوي بتني، 95 هزار تن سيلوي فلزي، 95 هزار تن انبارهاي مکانيزه و 35 هزار تن انبار هاي نيمه مکانيزه است.
خراسان شمالي با جمعيت بيش از 863 هزار نفر 344 هزار هکتار عرصه کشاورزي دارد که از اين سطح 300 هزار هکتار کشتزاز است و بيش از 80 هزار بهره بردار بخش کشاورزي در اين حوزه فعاليت مي کنند، اين استان بيشترين شاغل در بخش کشاورزي را دارد.
3007/ 6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۹۲۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، سید اسماعیل علوی در جلسه کمیسیون رفع تداخلات اراضی شهرستان ساری گفت: برای رسیدگی به پرونده‌های مربوط به برخی اراضی، با حضور مسوولین ثبت اسناد و املاک، منابع طبیعی و آبخیزداری و اعضای کارگروه تاکنون ۲۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی این شهرستان رفع تداخلات شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری به رفع تداخلات ۱۰۳ هزارمتر مربع اراضی کشاورزی این شهرستان در سال گذشته اشاره و تصریح کرد: پرونده‌های مورد پیگیری سال گذشته برای ۷۲ روستای این شهرستان است.

علوی با بیان اینکه این کارگروه برای رفع همپوشانی قوانین و مقررات موازی و اصلاح سوابق، نقشه ها، تمامی دفاتر و اسناد از جمله اسناد مالکیت در عرصه‌های مورد تداخل برگزار می‌شود، افزود: این جلسه برای رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی جدید جهت پلاک‌های ثبتی ۶ پلاک در یک بلوک برگزار شد.

مدیر جهاد کشاورزی ساری گفت: تعیین حقوق متقابل دولت و مردم، تثبیت مالکیت اشخاص بر مستثنیات، تثبیت مالکیت دولت بر اراضی ملی، کاهش پرونده‌های قضایی حوزه زمین، صدور اسناد مالکیت اراضی کشاورزی و کاهش دغدغه کشاورزان و بهبود تولید کشاورزی از جمله دستاورد‌های مورد انتظار برای نظام رفع تداخلات اراضی است.

علوی افزود: با ابلاغ شیوه نامه اجرای آیین نامه ماده ۵۴ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر و ارتقای نظام مالی کشور برای رفع موانع تولید و اجرای سیاست‌های جهاد کشاورزی، رفع تداخلات ارضی اجرا میشود.

دیگر خبرها

  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • یکپارچه سازی ۶۵ هزار هکتار زمین کشاورزی شمال کشور با سرمایه گذاری چینی‌ها
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود