Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مراغه - ايرنا - مدير جهاد کشاورزي هشترود گفت: گندم و ساير محصولات کشاورزاني که اطلاعات خود را در سامانه جامعه پهنه بندي ثبت نکرده باشند مجاز نيست.

به گزارش ايرنا، مجيد احمدي روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: طبق قانون خريد تضميني محصولات کشاورزي و برنامه ابلاغي از سوي وزارت جهاد کشاورزي، خريد گندم صرفا از کشاورزاني که اطلاعات آنها در سامانه جامع پهنه بندي ثبت شده باشد، مجاز خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي تاکيد کرد: ثبت اطلاعات کشاورزان شامل محل توليد، سطح زير کشت، برآورد توليد و اطلاعات هويتي کشاورزان در سامانه در زمان تحويل محصول ضروري است.
وي با بيان اينکه هنوز تعدادي از بهره برداران از مراجعه به مراکز جهاد کشاورزي و ثبت نام در اين سامانه خودداري مي کنند افزود: با توجه به اهميت و حساسيت موضوع، ثبت نام در اين سامانه از طريق شوراهاي اسلامي روستاها، دهياري ها و بخشداري ها اطلاع رساني شده است.
احمدي از تمامي کشاورزاني که تاکنون موفق به ثبت اطلاعات خود در اين سامانه نشده اند، خواست تا سريعا به مراکزجهاد کشاورزي سطح شهرستان مراجعه و نسبت به ثبت اطلاعات خود اقدام کنند تا در زمان تحويل گندم به مراکز خريد با مشکل مواجه نشنود.
متوسط توليد گندم در هشترود 135 هزار تن است و دولت سال گذشته از بابت خريد گندم مازاد نياز کشاورزان اين شهرستان هزار و 400 ميليارد ريال به حساب آنها واريز کرد.
هفت مرکز خريد اتحاديه شرکت هاي تعاوني روستايي و پنج مرکز خريد دولتي طبق سال هاي قبل آماده خريد گندم مازاد بر نياز کشاورزان در شهرستان هشترود است.
در شهرستان هشترود سالانه حدود 230 هزار تن انواع محصولات کشاورزي و باغي توليد مي شود که عمده محصول توليدي آن گندم است از اين رو اين شهرستان به انبار غله آذربايجان شرقي شهرت دارد.
اين شهرستان با حدود 57 هزار جمعيت و وسعت يک هزار و 990 کيلومتر مربع در 120 کيلومتري تبريز واقع شده و از شمال با بستان آباد، از شرق با ميانه، از غرب با مراغه و از جنوب با چاراويماق همجوار است.
3077/7486
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۷۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید سعید راد امروز پنج شنبه (۱۳ اردیبهشت) در سفر به خوزستان از مراکز خرید محصولات گندم در استان دیدن کرد.

وی در این بازدید از روند خرید محصول کشاورزان خوزستانی و نیز حمل و جابجایی گندم‌های خریداری شده از مراکز روباز به سیلو‌ها و کارخانه‌های آرد استان دیدن کرد.

سید سعید راد، مدیر عامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه استان خوزستان از قطب‌های اصلی تولید گندم در کشور است، گفت: تمامی تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان استان در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به بارش باران در استان با همکاری دستگاه‌های مختلف گندم‌های خریداری شده در مراکز روباز به مراکز استاندارد و سیلو‌ها ارسال می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • بازدید مدیر عامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از مراکز خرید گندم در خوزستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد