Web Analytics Made Easy - Statcounter

سنندج- مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان گفت: خرید تضمینی گندم مازاد برنیاز کشاورزان در سال زراعی جاری در قالب سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی انجام می شود.

جمال صالحی در گفت وگو با خبرنگارمهر با اشاره به اینکه پیش بینی میزان تولید گندم در استان در سال زراعی امسال بیش از ۸۵۸ هزارتن است، گفت: اگر این میزان گندم دراستان تولید شود پیش بینی می شود ۷۳۲ هزارتن خرید مازاد این محصول در استان را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به تغییرات اعمال شده در خرید گندم در سال زراعی امسال نسبت به سال گذشته اشاره کرد و اظهارداشت: جدول پاکی محصول از ۱۰ درصد افت مفید و ۷ درصد غیرمفید به ۸ درصد افت مفید و ۵ درصد غیرمفید کاهش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه تا ۲ درصد سن زدگی هم محصول بدون کسر بهاء از کشاورزان خریداری می شود، عنوان کرد: اگر محصول ۲ تا ۴ درصد سن زدگی داشته باشد به ازای هر درصد سن زدگی ۲۵ تومان و از ۴ درصد به بالا علاوه بر ۲۵ تومان به ازای هر درصد ۱۰ تومان دیگر هم از قیمت گندم کسر خواهد شد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان ادامه داد: موارد مذکور بیانگر این است که کشاورزان از همین الان بحث مراقبت و مبارزه با آفت سن را جدی بگیرند تا در فصل خرید این محصول دچار مشکل نشوند.

صالحی با بیان اینکه فراخوان مراکز خرید گندم دراستان اعلام شده است، بیان کرد: تاکنون ۱۱۰ مرکز اعلام آمادگی کردند که در صورت داشتن شرایط لازم هم چون فضای انباری مناسب، امکانات آزمایشگاهی، باسکول استاندارد  مورد تایید قرار می گیرند.

وی با اشاره به اینکه  بانک عامل پرداخت بهای گندم در سال زراعی امسال، همچنان بانک کشاورزی است، افزود: براساس بند ۱۵ دستورالعمل ابلاغی از سوی وزیرجهاد کشاورزی، خرید تضمینی گندم در سال زراعی امسال در قالب سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت داده های کشاورزی انجام می شود.

وی با بیان اینکه مسئولیت ساماندهی و ثبت اطلاعات بهره برداران کشاورزی در این سامانه برعهده سازمان جهاد کشاورزی قرار داده شده است، اضافه کرد: بی شک با انجام اقدام مذکور دست دلالان در حوزه خرید گندم قطع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان ادامه داد:  شنیده ها حاکی از این است که تا پایان این ماه قیمت تضمینی خرید گندم در سال جاری ابلاغ می شود و با توجه به اینکه فصل برداشت گندم درکردستان از اوایل تیرماه آغاز می شود بنابراین از این لحاظ استان ما با مشکلی مواجه نیست و اگر تا زمان برداشت در این منطقه هم اعلام نشود به صورت علی الحساب و با توجه به نرخ سال گذشته این محصول خریداری خواهد شد.

صالحی عمده ترین مشکل کردستان راعدم پرداخت به موقع بهای گندم خریداری شده از سوی دولت ذکر کرد و گفت: از آنجا که کردستان جزو آخرین استان های کشور در برداشت و خرید گندم است بنابراین در سنوات گذشته همواره با تاخیر در پرداخت بهای این محصول به کشاورزان مواجه بوده ایم.

وی اضافه کرد: از دیگر مشکلات ما در زمان خرید گندم مربوط به سرعت پایین اینترنت در مراکز خرید گندم است که امیدواریم این مشکل در سال جاری برطرف شود تا شاهد تسهیل در امر خرید تضمینی این محصول باشیم.

وجود ۳۱۵ هزارتن گندم در سیلوهای کردستان

وی میزان موجودی گندم در سیلوهای استان را ۳۱۵ هزارتن ذکر کرد و گفت: از این میزان ۱۲۰ هزارتن آن مصرف استان تا پایان آبان ماه امسال خواهد بود.

مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی کردستان ادامه داد: حدود ۲۰۰ هزارتن آن هم مازاد برنیاز استان است که تا آغاز فصل خرید گندم باید از استان خارج شود که تاکنون مجوز حمل ۱۱۰ هزارتن آن صادرشده است.

صالحی به میزان ظرفیت ذخیره سازی گندم دراستان اشاره کرد وگفت: در سطح استان ۱۶ سیلو به ظرفیت ۵۳۰ هزارتن گندم داریم که از این تعداد ۳ سیلو به ظرفیت ۷۸ هزارتن دولتی و مابقی مربوط به بخش خصوصی و تعاونی ها است.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۷۶۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل

ابوالفضل دشتبانی گفت: این مبلغ به حدود سه هزار کشاورز تولیدکننده سیب زمینی بر اساس تقدم در تحویل محصول به مراکز خرید توافقی پرداخت شد.

روند خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل از ۱۲ اسفند سال گذشته آغاز شده و روند خرید با نرخ توافقی هر کیلوگرم سیب زمینی رقم آگریا ۸۰ هزار ریال و سایر ارقام ۶۵ هزار ریال جریان دارد.

برای خرید سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان استان اردبیل در راستای حمایت از تولید کنندگان یارانه دولتی اختصاص یافته و خرید محصول در ۶ مرکز ثابت و شبانه روزی در شهرستان اردبیل ادامه دارد.

مدیرکل تعاون روستایی استان اردبیل همچنین افزود: تاکنون بیش از ۵۸ هزار تن سیب زمینی موجود در انبار‌ها از کشاورزان خریداری و به کارخانه‌های تبدیلی و فرآوری در سایر استان‌های کشور ارسال و بخشی از آن نیز به کشور‌های همجوار صادر شده است.

دشتبانی بیان کرد: پیگیری جدی و مستمر استاندار و نمایندگان مردم شهرستان‌های اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس و رییس سازمان جهاد کشاورزی استان در حمایت از تولیدکنندگان باعث شد تا قبل از این که محصول مازاد سیب زمینی به یک بحران تبدیل شود، عملیات خرید با دستور وزیر کشاورزی و رییس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران آغاز شود.

به گفته او، خرید محصول سیب زمینی مازاد بر نیاز کشاورزان در ۶ مرکز پیش بینی شده توسط مدیریت تعاون روستایی و مباشر منتخب زیر نظر کار گروه استانی تا پایان روند عرضه از سوی کشاورزان ادامه خواهد داشت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۰۰۰ میلیارد ریال وجوه سیب زمینی کاران اردبیل
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • آموزش: نکات مهمی که قبل از خرید دستگاه‌های الکترونیکی دست دوم باید بدانید
  • تویسرکان پیشتاز کشت کلزا در استان همدان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد