Web Analytics Made Easy - Statcounter

فیروزکوه- رئیس جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه از ایجاد سامانه پهنه بندی در فیروزکوه خبر داد و گفت: برای هر کشاورز شناسنامه کشاورزی ثبت خواهد شد.

مسعود ایلکا در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به کاشت گل محمدی در شهرستان فیروزکوه اظهار کرد: در این شهرستان بالغ بر۱۸۰ هکتار از اراضی کشاورزی به زیر کشت گل محمدی رفته است و با شروع برداشت محصول گل محمدی مراسم گلاب گیری در ۲۲ خردادماه در این شهرستان برگزار گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: سعی ما بر این است تا کشاورزان به سمت کاشت محصولاتی همچون گل محمدی بروند؛ در وهله ابتدایی به خاطر سازگاری خوب با شرایط آب و هوایی مناسب و هم وجود صنایع تبدیلی گل محمدی نیز از سویی دیگر زمینه ساز کاشت گل محمدی در این شهرستان را فراهم می آورد.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه در خصوص آموزش کشاورزان این شهرستان تصریح کرد: اگر بخواهیم کشاورزی را رونق داده و هزینه‌های تولید را کاهش دهیم و کشاورزی را اقتصادی کنیم، باید بحث افزایش عملکرد در واحد سطح را داشته باشیم.
ایلکا در خصوص موضوع افزایش عملکرد در واحد سطح محصولات توسط کشاورزان گفت: آموزش کشاورزان می تواند سطح دانش آن ها را ارتقا دهد و این موضوع تنها با آموزش آخرین فنون علمی و عملی امکان پذیر است‌.
وی با اشاره به توصیه های لازم به کشاورزان افزود: کشاورزانی که متقاضی احداث گلخانه و اجرای سیستم های آبیاری تحت فشار هستند و همچنین متقاضی دریافت تسهیلات بانکی برای مکانیزاسیون میباشند می توانند در اسرع وقت به جهاد کشاورزی مراجعه کنند و از این تسهیلات بهره مند شوند.
رئیس جهاد کشاورزی شهرستان فیروزکوه ادامه داد: همچنین از سویی سامانه جامع پهنه بندی این شهرستان را تشکیل داده ایم که تمام کشاورزان می توانند در این سامانه ثبت نام کنند و به عنوان شناسنامه کشاورزی هر کشاورز دارای شناسنامه جهاد کشاورزی شوند.
ایلکا خاطر نشان کرد: کشاورزانی که تاکنون موفق نشده اند در این سامانه ثبت نام کنند به جهاد کشاورزی مراجعه کنند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۷۵۹۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد

مدیر جهاد کشاورزی محمودآباد از قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در اراضی کشاورزی این شهرستان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از محمودآباد، محمد هادی‌زاده اظهار داشت: برای اجرای تبصره دو ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی، 51 مورد تغییرکاربری غیرمجاز قلع و قمع شدند.

وی افزود: این موارد به مساحت 17 هزار و 20 مترمربع در اراضی کشاورزی روستا‌های تازه‌آباد و فرامده از توابع بخش سرخ‌رود شهرستان محمودآباد بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان محمودآباد با اشاره به اینکه این تغییرکاربری بصورت تفکیک، شن ریزی، دیوارکشی و بنای نیمه کاره بود، تصریح کرد: به منظور حفظ و صیانت از عرصه‌های کشاورزی و استمرار تولید، این احکام با همکاری و هماهنگی مؤثر دستگاه قضایی و نیروی انتظامی اجرا شد.

هادی‌زاده  با بیان اینکه هرگونه فعالیت مغایر با عملیات کشاورزی، زراعی و باغی، ایجاد بنا و سایر اقدامات به تشخیص جهاد کشاورزی است، گفت: در صورت مشاهده تغییر کاربری و ساخت و سازهای غیرمجاز اراضی کشاورزی از طریق سامانه 131 اطلاع رسانی کنند.

وی از مردم خواست با خودداری از خرید زمین هایی که با تغییر کاربری و به صورت غیرمجاز خارج از محدوده شهری تصرف شدند و با مراجعه به جهاد کشاورزی نسبت به نوع کاربری زمین مورد نظر قبل از هرگونه ساخت و ساز، از مشکلات حقوقی و قضایی آینده جلوگیری کنند.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • نصب تله‌های فرمونی برای پایش آفات در شهرستان بن
  • صدور مجوز فنس کشی زمین های کشاورزی فیروزکوه
  • قلع و قمع ۵۱ فقره تغییر کاربری در محمودآباد
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن
  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • افتتاح طرح آبرسانی فلارد یک در شهرستان فلارد
  • کشاورزان خوزستانی گندم را به مراکز سرپوشیده تحویل دهند
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود